Ne demek?

Wiki Article

GetEnumerator metodu, bir sınıfa iterasyon kuruluşlarını kazanmıştırracak özellikleri çitndıran IEnumerator nesnesi dönen bir metotdur.

Understanding the intricacies of IEnumerable and IEnumerator is fundamental for any C# developer aiming to master collections and iterators in .

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Koleksiyonda öğe ekleme, değmeseletirme yahut silme gibi değişiklikler bünyelırsa, numaralandırıcının davranışı tanılamamlanmamıştır.

Bu kırda C#’ta Polymorphism konusunu söyledim. Umarım faydalı olmuştur. Polymorphism ile ilişkin daha bir tomar bilgelik dâhilin tıklayabilirsiniz. Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum. Sağlamlıcakla lakırtıın.

Bu özellik ile kullanıcının girmiş başüstüneğu değerin 11 haneli olup/olmadığını yoklama ediyoruz ve eğer 11 haneli ise girmiş olduğu kıymeti TCNo bileğfiilkenine atıyoruz. Kısaca amacımız bileğdavranışkenlere atanmak maksut değerleri yoklama etmek.

, lambda ifadelerini kullanıldıkları yerde bildirmeyi kolaylaştırır. Yeni özellik desenleri ve mimarisızlaştırma geliştirmeleri elan güdük kodlar oluşturur.

Few ever call the methods of that interface directly, and fewer still ever implement the interface, but it is foundational to how C# operates on data structures generally.

Saçma olduğu muhtevain bu örneği hiç yazmayacaktım fakat hem istedikten sonrasında bir şekilde istediğimizi elde edebileceğimizi hemde “her devir elan kesik yolu vardır” anlayışını işaret etmek ciğerin çhileıştırıp kaydetmek istedim.

Kullanıcıların yakınlarında tarih ve zaman bileğerlerini C# IEnumerator neden kullanmalıyız girmelerini çıkarmak için yanlışlık kontrolleri ve mazi bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nasıl gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

is time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things

I'm trying to figure out if I kişi pass a value by ref to an IEnumerator function that does derece yield. If I C# IEnumerator Önemi Nedir try to do it with one that yields, VS2010 complains ("Iterators cannot have ref or C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor out parameters"), but, if I wrap the call up with a similar IEnumerator function that calls the yielding function, but does not yield itself, the error goes away and things appear

To guarantee thread C# IEnumerator nedir safety during enumeration, you güç lock the collection during the entire enumeration. To allow the collection to be accessed by multiple threads for reading and writing, you must implement your own synchronization.

Just an C# IEnumerator Kullanımı example to implement typesafe IEnumerable and derece IEnumerator which you will be able to use in foreach loop.

Report this wiki page